Ny högre konditorutbildning i Schweiz

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)

Swiss Education Group erbjuder en avancerad konditorutbildning med 700-kökstimmar, möjligheter till fantastiska praktikplatser, och enastående karriärmöjligheter. Utbildningen utgår från Culinary Arts Academy Szitzerland med campus i Lucerne.

Förfina dina kunskaper under fyra terminer med flera praktikmöjligheter och hundratals kökstimmar. Från traditionella till samtida schweiziska recept och trender. Studenterna lär sig att förbereda och presentera avancerad choklad och konfektyr. Läs mer om den nya konditorutbildningen.

Ny högre konditorutbildning i Schweiz, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Skriv en recension:

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

    Senast recenserat

    Proudly sponsored by SEG Swiss Education Group Scandinavia - Design by Tioreo