Läsarna avgör: Vem köper du oftast handgjorda praliner till?

Den här gången har ni fått nästan fyra månader på er i pralinkartans läsarundersökning. Var särskilt nyfiken på era svar i den här undersökningen. Kanske ger de en aning om hur vi som pralinälskare helst njuter våra handgjorda praliner. Gör vi det med andakt – helst i ensamhet eller tillsammans med någon speciell? Eller är det en mer social grejj för oss, med färre praliner kvar åt oss själva att njut av? Kanske ger vi rent av allra helst bort chokladpraliner till någon annan? För att få så intressanta svar som möjligt la jag undersökningen runt jul då vi faktiskt, om någonsin, ger bort choklad. Och runt vintern då våra frusna själar behöver injiceras med smakrika chokladpraliner.

Som man kanske kunde ana visar undersökningen att relationen handgjorda chokladpraliner och oegoistisk kärlek inte är så stark. Vi verkar inte vara så villiga ger bort handgjorda praliner utan att själv få njuta av dem. Det här med pralinätning verkar vi alltså allra helst vilja syssla med helt själva (50 %) eller möjligen tillsammans med en partner (30 %). Att göra det tillsammans med hela familjen ville blott 5 %. Och att helt enkelt ge bort chokladpraliner kunde 15 % tänka sig. Att ge bort till kollegor eller andra bekanta hade ingen valt som alternativ, att ge till goda vänner 5 % och till en partner eller annan i familjen 10 %.

    Senast recenserat

    Proudly sponsored by SEG Swiss Education Group Scandinavia - Design by Tioreo